2015. január 26., hétfő Vanda, Paula
 
 
 Időjárás   Ma   Holnap
 
 
 
Budapest
 
tiszta idő
 
-3o C
 
 
 
  privátSAJTÓ
 
 Regisztráció
 
 
 
 
     
 
    Jelszó-emlékeztető    
 
 
 
 
 
boon.hu - Regionális, Észak-Magyarország
Totálkárosra tört egy Golf Miskolcon Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Vörösmarty és Soltész utcák kereszteződésében hétfőn este.
 
A zellert is pálinkává változtatták Miskolc, Onga - Az idén több ezer pálinkát neveztek be a Quintessence - VI. Ongai Pálinkaversenyre.
 
NGM-államtitkár: a fejletlenebb régiók megyei jogú városai közel 390 milliárd forintot használhatnak fel Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - A mostani hét éves uniós költségvetési ciklusban a fejletlenebb régiók megyei jogú városai mintegy 390 milliárd forint forrást használhatnak fel...
 
Ahol nem fő meg a pörkölt Sárospatak - A pataki diákok testközelbe kerültek a hidrobiológiával.
 
A feketén üzembe helyezett gázkazán veszélyes és a garancia sem jár rá Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - A Magyarországon évente megvásárolt 40-50 ezer gáz fűtőkészülék 30-50 százalékát illegálisan helyezik üzembe, így azok veszélyesek lehetnek, és garancia...
 
Influenza - Újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Az influenzajárvány miatt újabb kórházakban rendeltek el látogatási tilalmat - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) a...
 
Kúria: nincs egyértelmű jogi helyzet a rendőrök sajtófotózása ügyében Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Nincs egyértelmű jogi helyzet az intézkedő rendőrök sajtófotózása ügyében - mondta Simonné Gombos Katalin, a Kúria polgári kollégiumának szóvivője a...
 
Új vezetőség a Tokaj Kereskedőház Zrt. élén Tolcsva, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Új vezetőség irányítja februártól a kizárólag állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház Zrt.-t - közölte a cég kommunikációs partnere az MTI-vel hétfőn.
 
Jobbik: hepatitisjárvány van Miskolcon Miskolc, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Hepatitisjárvány van Miskolcon - állította Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője hétfői sajtótájékoztatóján. A Borsod-Abaúj-Zemplén...
 
Felvételi Sárospatakon Sárospatak - A sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégiumban 160 nyolcadikos diák írta meg a felvételijét magyarból és matematikából.
 
Népszerű a borsodi Kerékpár-jelölő Program Püspükladány, Tiszaújváros - A Tiszaújvárosi Önkormányzat és a helyi rendőrkapitányság által kifejlesztett Kerékpár-jelölő Programot ismertették a Püspükladányi Rendőrkapitányságon.
 
Kettős ünnep Olaszliszkán Olaszliszka - A közelmúltban köszöntötték 90. születésnapján Olaszliszkán Kvaszinger Lászlónét, akinek ez kettős jubileum is volt, hiszen ötven évvel ezelőtt költözött a településre.
 
Befejeződött a sárospataki bazilika felújítása Sárospatak - Kívül és belül egyaránt megszépült a sárospataki Szent negyed temploma, ugyanis befejeződött a sárospataki bazilika felújítása.
 
Emmi: az elmúlt években húszmilliárd forintot fordítottak a mentőautópark megújítására Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Az elmúlt négy évben mintegy 20 milliárd forint állami és uniós forrást fordíthatott az Országos Mentőszolgálat a mentőautópark megújítására, új mentőautók...
 
Söréttel ritkítják védett madarainkat Hortobágy - Nem csak a méreg, hanem a sörét is szedi az áldozatokat a fokozottan védett madaraink között.
 
Színházi egyetemek találkoznak Miskolcon Miskolc, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Harmadik alkalommal rendezik meg a Színházi Egyetemek Miskolcon (SZEM) elnevezésű találkozót, a február 3-tól 8-ig tartó rendezvényt különleges, kísérleti,...
 
KSH: mérséklődött a népességfogyás Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - A halálozások száma csökkent, a születéseké emelkedett, ennek következtében a természetes fogyás üteme 3,8 ezrelékről 3,4 ezrelékre mérséklődött a 2014....
 
Véget ért az imahét Miskolc - A történelmi egyházak püspökeinek igehirdetésével zárult vasárnap a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa által meghirdetett igehét Miskolcon.
 
Megmentették a sérült hattyút Sárospatak - Visszatérő madárvendégei is vannak Sárospataknak.
 
Rangos elismerést kapott az intézmény Sárospatak - A Magyar Kultúra Napja alkalmából az Emberi Erőforrások Minisztériuma Minősített Közművelődési Intézmény címet adományozott a közművelődési szakma területén kiválóan működő...
 
Közlemény - Jobbik: A struccpolitika hepatitis-járványt eredményez Miskolc - Megérkeztek az ÁNTSZ-től a polgármester úr szerint nem létező miskolci hepatitis-járvány adatai, amelyek megdöbbentőek - számolt be hétfői sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán, a Jobbik...
 
Komolyzenei koncertsorozat Sárospatakon Sárospatak - Komolyzenei programsorozat indul Sárospatakon a közeljövőben a Kossuth utcai Cuvée házban.
 
Pöszén mennek iskolába? Borsod-Abaúj-Zemplén - Egyes járások kistelepüléseire decembertől nem járhatnak ki a logopédusok.
 
Kiwanis Klub: 25 éve a rászorulókért Miskolc - Negyedévszázados évfordulóját ünnepelte szombaton a miskolci Kiwanis Klub, amelyet egykor Valaska László alapított.
 
Érkezik az igazi télidő Borsod-Abaúj-Zemplén - A hétvégén megérkezett a tél, igaz, egyelőre csak hazánk nyugati részére.
 
Retró: 20 évvel ezelőtt Borsodban Miskolc - Véletlenül pont a kezünkbe akadt az Észak 1995.01.26-i száma, úgyhogy megosztjuk mit találtunk benne. Elöljáróban annyit, hogy januárban hó volt.
 
Időjárás-jelentés - 2015. január 26. Budapest, 2015. január 26., hétfő (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
 
Új polgármester Mezőnyárádon Mezőnyárád - A függetlenként induló Bárdos József Szabolcs lett Mezőnyárád új polgármestere a vasárnap megtartott időközi választáson.
 
Összeszűrtük a levet - Almaleveket teszteltünk Debrecen - Ázott kutyaszagú, cefreillatú, kellemes, vagy éppen jellegtelen. Almaleveket teszteltünk, de megoszlottak a vélemények.
 
Történelmi Avas: Családi séta gumicsizmában Végigjártuk a történelmi Avast: siralmas az állapota. A város fejlesztési tervei pedig nem meggyőzőek.
 
 
1 | 2 | 3
>   >> Következő
 
 
 
 
 
 
 
Önnek mi a véleménye?
Ön támogatja a boltok vasárnapi zárva tartását?
 
Igen
20%
 
20%
Nem
80%
 
80%

Kapcsolódó hírek
 
 
Már szavaztál!
 
 
 
 
 
 
   
új RSS ajánló
 
keres  
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
Adatvédelemi nyilatkozat        Médiaajánlat        Kapcsolat        PrivátSajtó Súgó